Clinic Singelloop 2019


Singelloop 2019: wees voorbereid met de clinic van AV Gouda!

Vrijdagavond 28 juni 2019 start AV Gouda met de clinic ter voorbereiding op de Nationale Goudse Singelloop van vrijdag 13 september as.
Al een aantal jaar is de belangstelling voor deze clinic groot en zijn deelnemers enthousiast over de progressie die ze boeken na de trainingen van de ervaren AV Gouda-looptrainer Henk van Zutphen. Henk besteedt in de training veel aandacht aan looptechniek en het vergroten van loopsnelheid. Hij geeft tips over een juiste loophouding en beantwoordt vragen over bijvoorbeeld het voorkomen van blessures. Alhoewel iedereen op zijn eigen niveau traint, is enige loopervaring handig.
Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, in overleg met de trainer kijken we dan naar de mogelijkheden voor jouw deelname.

Data trainingen
De clinic bestaat uit 11 trainingen. Zoals het er nu naar uitzien is dat op de volgende vrijdagavonden:
28 juni
5, 12, 19 en 26 juli
2, 9, 23 en 30 augustus
6 en 20 september (de zogenaamde ‘terugbliktraining’)

Locatie van de trainingen
De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan van AV Gouda, Groenhovenpark 6 in Gouda. Soms maken we een uitstapje naar de geluidswal naast de baan ligt, dit biedt een aardige variatie op de vlakke ondergrond van de atletiekbaan. De trainingen starten om 19.30u en eindigen rond 21u. Na afloop van de training biedt AV Gouda de deelnemers een kop koffie of thee met wat lekkers aan.

Startbewijzen Singelloop
AV Gouda heeft nog een paar startbewijzen voor de Singelloop! Die zijn alleen beschikbaar als je aan de clinic deelneemt. Dé kans om deze prachtige wedstrijd toch nog te lopen! Let wel. voor de startbewijzen geldt : op = op.

Kosten clinic
Je betaalt voor deelname aan de clinic inclusief startbewijs €67,50. Als deelnemer aan de Singelloop ontvang je ook nog een speciaal voor deze run ontworpen t-shirt.
Heb je al een startbewijs, dan kost deelname aan de clinic €55,-.

Inschrijven
Inschrijven voor de clinic kan door een email te sturen aan Cobi de Boer, cobi.deboer@avgouda.nl.

Vermeld bij inschrijving: NAW gegevens + telefoonnummer + emailadres + geboortedatum + de afstand waarvoor je je hebt ingeschreven.

Wil je ook nog een startbewijs voor de Singelloop hebben, vermeld dan ook je maat t-shirt (beschikbaar zijn de maten XS tot XL) + de afstand die je wilt lopen (10, 7 of 3,5km)

Gerelateerde berichten