Coronamaatregelen per 4 november


Beste leden en ouder(s)/verzorger(s),

Het zal jullie niet ontgaan zijn dat er vanaf 4 november nieuwe coronamaatregelen van kracht zijn, in principe voor de duur van twee weken. Om iedereen zo veilig mogelijk training te geven zijn we dan ook helaas opnieuw genoodzaakt aanpassingen te doen aan de trainingen die we aanbieden. Dit betekent met ingang van 4 november het volgende:

  • Voor de jeugdleden tot en met 17 jaar gaan de trainingen door
  • Voor junioren vanaf 18 jaar, senioren, VB-atleten en de loopgroepen zijn we op dit moment de mogelijkheden aan het uitwerken zodat er getraind kan worden in groepjes van twee personen, dit geldt ook voor de krachttraining. Via je trainer zul je op korte termijn informatie ontvangen over dag en tijdstip waarop je trainingen plaats zullen vinden. Tot die tijd zijn er geen trainingen.
  • Het clubgebouw is niet toegankelijk, met uitzondering van de toiletten. Bestuurskamer, kantine en kleedkamers zijn gesloten. Het is dus ook niet toegestaan spullen in de gang van het clubhuis neer te leggen.
  • We hopen dat iedereen begrip heeft voor bovenstaande besluiten. Zodra de maatregelen veranderen zullen we doorgeven wat daarvan de impact op de trainingen is. We gaan ervan uit dat dit over twee weken het geval zal zijn. Pas goed op jezelf, en op elkaar.

    Het bestuur

    Gerelateerde berichten