Coronamaatregelen


Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen vrijdag en de nieuwe coronamaatregelen die vanmorgen ingegaan zijn hebben we als bestuur dit weekend nagedacht over hoe hier mee om te gaan. Want hoewel we het er snel over eens waren dat we onze atleten allemaal de gelegenheid willen geven tenminste een keer per week te laten trainen willen we ook recht doen aan de maatregelen zelf. Daarnaast zijn we uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid van onze trainers en we zijn ze dan ook ontzettend dankbaar dat we in samenspraak met hen onderstaand schema op hebben kunnen stellen.

De volgende regels zijn de komende tijd van kracht:

 • Onze gehele accommodatie is vanaf 17:00u gesloten. Er zijn dus geen trainingen na 17:00u.
  Ouders en begeleiders mogen niet op de accommodatie aanwezig zijn en wachten buiten het hek
 • De kleedkamers zijn gesloten, jassen en dergelijke mogen niet binnen opgehangen worden. Bij slecht weer mag er niet getraind worden in de kantine.
 • Bij gebruik van de kantine, krachthonk en toiletten dien je in het bezit van een coronatoegangsbewijs te zijn en deze desgevraagd te kunnen tonen.
 • De kantine mag alleen gebruikt worden onder begeleiding van een trainer. Deze controleert ook op de coronatoegangsbewijzen.
 • En dan de tijdstippen van de diverse trainingen:

  Ministars, mini’s en C-pupillen
  Zondag van 10:00 tot 11:00u

  B-pupillen / A-pupillen
  Zondag van 11:00 tot 12:00u

  CD-junioren
  Zaterdag 10:15 – 11:45u

  SAB
  Zaterdag 10:15 – 11:45u
  Zaterdag 12:00 – 13:00u (krachttraining)

  Lange Afstand Lopers (LAL)
  De trainingen zullen overdag plaatsvinden, exacte tijdstippen via de appgroepen

  Recreanten
  De trainingen die voor 17:00u trainen blijven gewoon doorgaan. De avondgroepen krijgen de exacte tijdstippen via de appgroepen.

  Slingertraining
  De training zal plaatsvinden op zondagmiddag, exacte tijdstippen via de appgroep

  VB-groep
  Helaas kunnen deze trainingen de komende tijd niet doorgaan

  Ten slotte nog dit:

 • We zorgen met zijn allen voor een plezierige en veilige sportomgeving voor zowel onze vrijwillige trainers als onze jeugdleden. Dit houdt in dat we de huidige protocollen na moeten leven. Overtreding van de regels zal leiden tot een waarschuwing en bij herhaling tot boetes en/of schorsing.
 • Buiten de trainingstijden blijft de accommodatie van AV Gouda nog steeds voor iedereen – met uitzondering van vrijwilligers die voor het onderhoud zorgen – verboden terrein.
 • Deze regels en schema gelden in ieder geval tot en met 18 december, zodra er een wijziging is in de huidige maatregelen is en dit van invloed is op de trainingen zullen we dit met jullie communiceren.

  Met hartelijke groet namens bestuur en trainers

  Gerelateerde berichten