Cursus Assistent Atletiektrainer niveau 2 in Gouda dit najaar!


Atletiek Vereniging Gouda organiseert dit najaar de cursus Assistent Atletiektrainer niveau 2. Deze korte cursus bestaat uit drie workshops op vrijdagavond en is zowel voor baanatletiektrainers als looptrainers. De cursus heeft tot doel assistenten op te leiden die deeltaken van de atletiektrainer kunnen overnemen. Cursisten leren leidinggeven en hoe ze een goede training verzorgen, ze gaan aan de slag met verschillende trainings- en organisatievormen en oefenen met het geven van training. 
Na deze cursus krijg je een certificaat uitgereikt en ben je gediplomeerd te assisteren bij trainingen of delen van trainingen zelfstandig te geven. De cursus geeft je goede handvatten om verantwoord en gediplomeerd aan de slag te gaan met het mooie vak van trainer!
De cursus wordt verzorgd door Brendan Troost en Patrick Janssen. Beiden zijn opgeleid op niveau 4. Brendan is hoofdtrainer van AV Gouda, trainer/coach bij Atletiektrainingscentrum Rotterdam en assistent-bondscoach van de nationale estafetteploeg. Patrick is bij AV Gouda trainerscoördinator van de C-junioren en geeft ook training aan AB-junioren en senioren. 
De eerste cursusavond is op vrijdagavond 15 september om 19.30 uur. Kosten voor deze cursus zijn €17,50 per cursist. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Brendan Troost: brendantroost@hotmail.com / 06-41229718.
Gerelateerde berichten