Lezing en hardloopclinic door Jeroen van den Nieuwelaar


Op 31 mei geeft Jeroen van den Nieuwelaar bij AV Gouda de lezing ‘Beter hardlopen in 5 belachelijk eenvoudige stappen’ en de  clinic ‘Blessurevrije Hardlooptechniek’.

Herken je deze situaties?

  • Je traint je een ongeluk, maar presteert niet beter.
  • Je wilt graag een (halve) marathon lopen, maar komt er vanwege je drukke leven niet aan toe.
  • Je loopt steeds blessures op.
  • Je bent toe aan een (halve) marathon, maar hebt geen idee hoe je dat aanpakt.

Jaarlijks nemen duizenden mensen zich voor om een (halve) marathon te lopen. Ze denken dat ze daar een slopend trainingsschema voor moeten afwerken en dat het niet te combineren is met hun drukke leven. In aanloop naar de wedstrijd haakt nog eens 20% af met een blessure. Dan hebben ze helaas voor niks getraind en geven ze hun droom op, hoe jammer!

Maar dat is niet de bedoeling, het kan ook anders!

Hoe geweldig zou het zijn als je je droom, het lopen van langere afstanden, kunt waarmaken? Misschien wel de marathon van New York, Londen, Barcelona of Tokio? Als je topfit aan de start staat? Om zeker te weten dat je een topprestatie gaat neerzetten? Om optimaal voorbereid te zijn op het gebied van training, voeding en mindset?

Hoe geweldig zou het zijn als je dit bereikt door minder kilometers te maken en beter te ontspannen? Dat je tijd overhoudt voor alles buiten het hardlopen?

Lezing

In mijn lezing “Beter hardlopen in 5 belachelijk eenvoudige stappen” vertel ik jullie alles over effectief trainen voor langere afstanden. Niet meer kilometers, maar effectiever trainen. Lopen op hartslag. Beter herstellen en meer motivatie. Je krijgt tips & tools hoe je dit zelfstandig kunt aanpakken.

Clinic Blessurevrije Hardlooptechniek

80% van de hardlopers raakt geblesseerd. Met een juiste techniek en sterke rompstabiliteit voorkom je dit! Na afloop van de lezing volgt een clinic over Blessurevrije Hardlooptechniek. Hierin leer je met eenvoudige oefeningen om lichter te lopen. Je ervaart dat je daardoor makkelijker loopt en meer plezier hebt tijdens het hardlopen.

Over mij

Mijn naam je Jeroen van den Nieuwelaar en ik geloof dat iedereen het plezier van effectief en blessurevrij hardlopen kan ervaren. Ik coach fanatieke hardlopers in succesvolle deelname aan wedstrijden, zodat ze van zichzelf winnen. Als leefstijlcoach en docent op het CIOS leer ik sporters hoe ze met training, voeding en mindset het beste uit zichzelf halen.

Meld je aan voor deze lezing + clinic via hoofdtrainer@avgouda.nl

Datum: 31 mei 2018

Aanvang: 19.00 uur

Plaats: AV Gouda

Kosten: € 10,00 (trainingsgroepleden van AV Gouda: € 5,00)

Alle inkomsten komen ten goede aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Gerelateerde berichten