Opstarten trainingen voor leden t/m 18 jaar


Beste leden en ouder(s)/verzorger(s),

Zoals je afgelopen dinsdag tijdens de persconferentie van premier Rutte gehoord hebt, mogen sportverenigingen de trainingen voor jeugdleden t/m 18 jaar weer opstarten. Ook wij willen de trainingen voor de pupillen, CD-junioren en een deel van de AB-junioren (U18, U20) vanaf volgende week woensdag (29 april) weer starten.

Op dit moment werken wij hard aan instructies om dit op een veilige manier mogelijk te maken. Hiervoor hebben we nauw contact met de Atletiek Unie en de gemeente Gouda. De Atletiek Unie werkt op dit moment aan een protocol waaraan alle atletiekverenigingen zich moeten houden. De gemeente gaat toezicht houden op naleving. Omdat onze instructies moeten voldoen aan het protocol van de Atletiek Unie, kunnen we deze naar verwachting pas na het weekend afronden. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen we je daarom op dinsdag 28 april meer informatie sturen hoe we de trainingen gaan opstarten en hoe we dit gezamenlijk op een veilige wijze kunnen organiseren.

Wij kijken er naar uit om onze pupillen, CD-junioren en een deel van de AB-junioren vanaf volgende week weer op onze baan in actie te zien. Alle 18+ leden blijven we natuurlijk voorzien van trainingsschema’s die individueel uitgevoerd kunnen worden buiten de baan.

Met hartelijke groet namens het bestuur en de trainers,

Marleen Verbruggen
Voorzitter

Gerelateerde berichten