Clubkleding

Resultaten enquête clubkleding

In januari 2024 is een enquête uitgezet onder diverse trainingsgroepen om uit te zoeken welke wensen er zijn rondom het aanbod van AV Gouda-clubkleding. Directe aanleiding om deze enquête uit te zetten waren de vele verzoeken van atleten om meer variatie in clubkleding. In dit document vind je de resultaten van de enquête.

Aanbod clubkleding

Vanaf 7 april 2024 kan via TD Sportswear de volgende clubkleding van AV Gouda besteld worden:
• T-shirt korte mouw (dryfit en katoen)
• T-shirt lange mouw (dryfit)
• Sporttop dames
• Singlet (dryfit)
• Zomer loopjas
• Winter loopjas
• Korte hardlooptight (stretchbroek)
• Lange hardlooptight (legging)
• Korte broek losvallend

Zie hieronder de kleding:

De bekende rode trui (hoodie) is nog steeds verkrijgbaar bij de Spikeshop in Reeuwijk. Leden van AV Gouda krijgen bovendien korting bij de aanschaf van hardloopschoenen en spikes bij De Spikeshop. De actuele openingstijden vind je via https://www.spikeshop.nl/

Bestellen clubkleding
Lees voordat je gaat bestellen de informatie in dit bestand goed door. De clubkleding van TD Sportswear kan besteld worden via de AV Gouda-pagina in de webshop van TD Sportswear. Let op: De dames T-shirts vallen klein, advies is een maat groter te bestellen dan de maatconfigurator aangeeft. Dit geldt ook voor de jassen (zowel voor dames als voor heren).

Twee keer per jaar is een centraal bestelmoment: rond de Openingswedstrijd in maart/april en rond het Clubfeest in september/oktober. De precieze bestelperiodes worden steeds bekend gemaakt via de nieuwspagina van de website, de sociale media en de AV Gouda-nieuwsbrief.
Bestel je tijdens deze centrale AV-Gouda-momenten bij TD Sportswear, dan worden geen verzendkosten in rekening gebracht. De bestellingen worden zo’n drie weken na het sluiten van de bestelperiode geleverd bij de club en uitgedeeld tijdens de trainingen. Wil je buiten de centrale bestelmomenten om nieuwe clubkleding bestellen? Dan betaal je 6,95 euro bestelkosten en laat je de items naar je eigen adres verzenden.

Was de nieuwe kleding na het dragen zo snel mogelijk (zonder wasverzachter) en binnenstebuiten op 30 graden. Droog de kleding daarna op een rekje. De kleding kan niet in een sopje weken, hierdoor kunnen kleuren gaan overlopen. De kleding kan ook niet in de droger en hang de kleding bij voorkeur ook niet in de zon te drogen.

Wanneer draag je welke clubkleding?
Clubkleding kun je natuurlijk iedere training en wedstrijd dragen om te laten zien dat je met plezier en passie bij AV Gouda sport. Bij alle wedstrijden is het zeer gewenst dat atleten meedoen in het clubtenue van AV Gouda. Je bent immers het boegbeeld van de club. Een bijkomend voordeel is dat je dan goed zichtbaar bent voor de fotografen. Het clubtenue bestaande uit rood shirt met witte biezen aan de zijkant en een zwarte broek is vastgelegd in het huishoudelijk reglement van de club.

Vanaf de junioren (U13 en ouder) is het bij wedstrijden van de Atletiekunie, zoals competitiewedstrijden, NK’s en CD-spelen, verplicht om het clubtenue te dragen. Hierbij is een T-shirt, singlet of topje met AV Gouda-logo en witte biezen aan de zijkant noodzakelijk. Je mag deze bovenkleding combineren met één van de AV Gouda-broeken van TD Sportswear, maar kunt ook kiezen voor een eigen sportbroek in de kleur zwart. Uiteraard mag je ook oudere clubkleding en de bekende rode truien in de juiste kleuren met huidig logo dragen tijdens wedstrijden.

Kledingcommissie
Heb je vragen over de clubkleding of de bestelprocedure? Je kunt de kledingcommissie van AV Gouda bereiken via clubkleding@avgouda.nl