Sponsoring

Sportverenigingen kunnen niet zonder de steun van sponsors. Dat geldt ook voor AV Gouda. Door ons te sponsoren draagt u bij aan de ontwikkeling van de atletieksport voor jong en oud in Gouda en omgeving. We hebben een prachtige (eigen) accommodatie in het Groenhovenpark met alle takken van atletiek: lopen, werpen, springen, stoten etc. 

We bieden de sponsor verschillende mogelijkheden voor publiciteit, via onze website en social media, via onze digitale Nieuwsbrief aan de ca 450 leden. En natuurlijk ook via een mooi sponsorbord langs de baan. We streven naar meerjarige relaties met onze sponsoren, waarbij we jaarlijks bespreken hoe de relatie voor beide partijen zo aantrekkelijk mogelijk kan zijn.

Op dit moment heeft AV Gouda ruim 20 sponsoren. Daar zijn we héél blij mee, maar er is altijd plek voor meer!

Wilt u meer info kijk dan ook in deze sponsorflyer of neem contact op met de sponsorcommissie van AV Gouda: sponsoring@avgouda.nl.

Huidige sponsoren

Samen met de mensen in uw bedrijf creatieve, slimme oplossingen bedenken om Veiligheid en Gezondheid van medewerkers te verbeteren? Dat is wat dit bedrijf van AV Gouda lid Peter Wielaard doet.


Boer Makelaardij wijst u de weg in de vastgoedmarkt. Mensen helpen mensen die een thuis willen kopen of verkopen. 


Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in raamdecoratie voor particulieren en bedrijven. In dat kleinschalige zit juist hun kracht: ze denken graag mee met hun klanten en proberen hen te ondersteunen bij hun keuzes. Je kunt er terecht voor allerlei soorten raamdecoratie, zoals gordijnen, lamellen, plissés en wat al niet meer. Zeker een bezoekje waard als je wat nodig hebt.


Inwoners van Gouda en omgeving zien FysioVisiq als dé specialist op het gebied van fysiotherapie en gezond bewegen. Heeft u een lichamelijke klacht, blessure en/of wilt u verantwoord sporten? Dan biedt FysioVisiq u de beste zorg en begeleiding.


De Hardloopwinkel is een enthousiaste groep mensen die echte passie hebben voor hardlopen en alles wat daarbij komt kijken. Onze sponsor is de winkel in Bodegraven


Hoogeveen Fietsbeleving is een in Gouda gevestigd familiebedrijf, ontstaan vanuit een grote passie voor fietsen.


HVTO biedt oplossingen voor horizontaal en verticaal transport van materialen in een krappe omgeving


JewelEar levert alle typen en merken hoortoestellen. De audicien van JewelEar adviseert u en u bepaalt welk gehoorapparaat het wordt.


Dit internationaal werkende bedrijf ujit Gouda levert aan de gas-, olie- en waterindustrie kennis en hoogwaardige afsluiters.


In de winkel aan de Nieuwehaven kun je terecht voor alles wat te maken heeft met actieve buitensporten. Eigenaar Stefan weet er alles van!


PHOCUS is en zeer veelzijdige dienstverlener binnen de HR- en salarismarkt.


Prezero haalt afval op, ook bij AV Gouda,  en maakt er nieuwe grondstoffen van. Ze zorgen dat er steeds meer wordt hergebruikt van wat we met z’n allen weggooien. 


Het Regionaal Ondersteuningsbureau Verkeersveiligheid Zuid-Holland (ROV) Zuid-Holland heeft als doel verkeersveilig gedrag te bevorderen


Spikeshop.nl is een online winkel, met een showroom in Reeuwijk, voortgekomen uit de behoefte aan een goed, degelijk en betrouwbaar advies. Een dynamisch bedrijf met medewerkers die hun “sporen” in de atletiek ruim verdiend hebben als atleet en trainer.


Weer met tegenzin of gestrest aan het werk of loop je steeds tegen dezelfde dingen aan bij jezelf? Vitamine Werk helpt jou dan koers kiezen en de hobbels die je misschien tegenkomt aan te pakken.


Blessure, sportkeuring of sportmedisch onderzoek: bij SMA Midden Holland wordt je snel en deskundig geholpen door een ervaren sportarts.


Het adres voor vakkundig en onafhankelijk financieel advies. Bijvoorbeeld voor de aankoop van je eerste huis, het aanpassen van je hypotheek of het afsluiten van een verzekering.


Aannemingsbedrijf C. de Kwaadsteniet B.V. actief in de grond, weg, water en cultuurtechnische werken.  Van kleinschalig werk tot een volledige inrichting van een locatie.