De nieuwe clubkleding!

Tijdens de openingswedstrijd op 7 april is de nieuwe AV Gouda clubkleding geshowd door vier van onze atleten. Heel veel leden hebben op die dag of de dagen/weken daarna hun bestelling geplaatst voor een shirt, singlet, tight of iets anders. Er is door maar liefst 70 personen nieuwe kleding besteld, waarbij sommigen zelfs meerdere producten hebben besteld of voor meerdere atleten een bestelling hebben geplaatst. Wat zijn we daar blij mee en trots op!

Inmiddels is de eerste centrale bestelronde voorbij en wordt de bestelde kleding op dit moment gemaakt. Ben je ook zo benieuwd naar jouw kleding?

De rode kleur van de showkleding bleek een toverkleur: in de schaduw rood en in de zon oranjerood. Een prachtige onderscheidende kleur, maar toch niet helemaal passend bij onze banners, tenten, hoodies en ons huidige tenue. Daarom zijn we de afgelopen weken op zoek gegaan naar een iets andere kleur rood. We hebben verschillende kleurstalen bekeken en een heel mooie heldere rode kleur uitgekozen. Alle bovenkleding zal in deze kleur gesublimeerd worden. Dit kleuronderzoek heeft er echter voor gezorgd dat de kleding 3 à 4 weken later geleverd wordt dan oorspronkelijk gepland.

De bestelde kleding verwachten we in de 3e of 4e week van juni. Precies op tijd voor de ZHM Pupillencompetitie en hopelijk ook voor de U14/U16 Competitie. Zodra de kleding is gearriveerd, ontvang je een bericht via de coördinator of trainer.

De tweede centrale bestelronde van 2024 start rond het Clubfeest op 6 oktober 2024, dat aan het einde van het buitenseizoen plaatsvindt. Je kunt ook dan een bestelling voor clubkleding plaatsen zónder verzendkosten en mét pasmogelijkheid van tevoren. Via de nieuwsbrief, website en sociale media informeren we je hierover. Tot die tijd kan je ook clubkleding bestellen, maar dan betaal je € 6,95 verzendkosten.

Voor verdere informatie; kijk op de website of mail naar clubkleding@avgouda.nl

Namens de clubkleding commissie,
Danielle de Meijer, Gonnie Oostra, Mireille Sebregts en Laura de Faber